FLAM DE NATA I CAFÊ

  • < de 10
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer FLAM DE NATA I CAFÊ

  • PAS 1

    Es caramelitza un motllo amb el caramel líquid que incorpora el mateix flam.

  • PAS 2

    En una cassola de fons difusor es posa el sobre de flam Royal, s'hi afegeix la nata, la llet i el sucre, remenant bé, i es posa a escalfar al foc.

  • PAS 3

    Per una altra banda, preparar el cafè que s'afegirà quan la barrejar anterior ja hagi fet el primer bull.

  • PAS 4

    Un cop abocat el cafè es torna a deixar bullir, s'aboca al motllo i es deixa refredar. Només quedar posar-lo a la nevera i treure'l del motllo quan hagi agafat temperatura de la nevera. Voilà! Senzill com poques coses!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online