FLAM DE NATA I CAFÊ

  • < de 10
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer FLAM DE NATA I CAFÊ

  • PAS 1

    Es caramelitza un motllo amb el caramel líquid que incorpora el mateix flam.

  • PAS 2

    En una cassola de fons difusor es posa el sobre de flam Royal, s'hi afegeix la nata, la llet i el sucre, remenant bé, i es posa a escalfar al foc.

  • PAS 3

    Per una altra banda, preparar el cafè que s'afegirà quan la barrejar anterior ja hagi fet el primer bull.

  • PAS 4

    Un cop abocat el cafè es torna a deixar bullir, s'aboca al motllo i es deixa refredar. Només quedar posar-lo a la nevera i treure'l del motllo quan hagi agafat temperatura de la nevera. Voilà! Senzill com poques coses!

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online