GOUGERE DE PERNIL I FORMATGE

  • 40-60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer GOUGERE DE PERNIL I FORMATGE

  • PAS 1

    Per al farciment, barrejar la beixamel Gallina Blanca amb la pinya, el formatge i el pernil tallat a dauets petits.

  • PAS 2

    Per a la pasta, pre-escalfar el forn a 200ºC. Posar en una cassola la mantega i l'aigua. Fondre la mantega i deixar bullir Afegir-hi la farina i condimentar amb una mica d'Avecrem Caldo de Pollastre, apartant la cassola del foc i remenant fins que es desenganxi de les vores. Deixar refredar uns minuts i afegir-hi els ous d'un en un. Tot seguit, afegir-hi el formatge ratllat.

  • PAS 3

    Untar amb oli una safata de forn ovalada i posar-hi la pasta a cullerades al voltant de les parets. Abocar el farciment al centre de la safata i coure la gougère a la part central del forn durant 30 minuts, fins que la pasta hagi pujat i estigui daurada. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online