Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer GOUGERE DE PERNIL I FORMATGE
-
PAS 1
Per al farciment, barrejar la beixamel Gallina Blanca amb la pinya, el formatge i el pernil tallat a dauets petits.
-
PAS 2
Per a la pasta, pre-escalfar el forn a 200ºC. Posar en una cassola la mantega i l'aigua. Fondre la mantega i deixar bullir Afegir-hi la farina i condimentar amb una mica d'Avecrem Caldo de Pollastre, apartant la cassola del foc i remenant fins que es desenganxi de les vores. Deixar refredar uns minuts i afegir-hi els ous d'un en un. Tot seguit, afegir-hi el formatge ratllat.
-
PAS 3
Untar amb oli una safata de forn ovalada i posar-hi la pasta a cullerades al voltant de les parets. Abocar el farciment al centre de la safata i coure la gougère a la part central del forn durant 30 minuts, fins que la pasta hagi pujat i estigui daurada. Servir de seguida.