Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer GUISAT DE PEIX
-
PAS 1
Es tan senzill que fins i tot em fa una mica de vergonya: tots els ingredient els faig servir congelats, fins i tot le escopinyes que venen ja sense closca.
-
PAS 2
Posar a calentar la cassola amb el litre de caldo de peix GALLINA BLANCA. Mentres, tallar els calamars a rodanxes i les patates a trossos per al guisat.
-
PAS 3
En una paella amb una mica d'oli (si les rossellones o escopinyes son fresques) les escalfo fins que s'obren i les separo. Llavors, sofregeixo una mica el peix amb les gambes i les anelles de calamar, directament congelat. Reservar el caldo que deixen anar.
-
PAS 4
Passar-ho tot per la paella una mica con heu vist (rossellones o escopinyes, calamars, peix, gambes, patates...). Llavors afegir al caldo que estava escalfant-se, abocar-hi l'AVECREM ALL I JULIVERT i coure fins que tot estigui cuinat. I ja es pot servir. A mi, com que m'agrada el caldo espès, al final hi trituro un tros de patata guisada i remeno.