Ingredients
Com fer HORTALISSES ESTIL PROVENÇAL
-
PAS 1
Pelar les remolatxes. Netejar els porros eliminant-ne les fulles verdes dures i les arrels i rentar-los. Pelar les patates i rentar-les bé. Tallar totes aquestes hortalisses a rodanxes.
-
PAS 2
Netejar també les carxofes traient-los el tronc, les fulles exteriors i el borrissol central. Tallar-les a grills i submergir-les en un bol amb aigua freda i el suc de llimona (perquè no s'ennegreixin). Mentres, pre-escalfar el forn a 180ºC.
-
PAS 3
Untar amb l'oli una safata refractària, posar-hi les verdures i regar amb 2 vasets d'aigua i el vi. Escampar-hi per sobre les herbes aromàtiques, condimentar amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal esmicolada i tapar la safata.
-
PAS 4
Coure al forn 20 minuts. Abocar-hi una mica més d'aigua si calgués. Destapar i continuar la cocció uns 10 minuts. Servir el plat de seguida, ben calent.