LASANYA DE BRÒQUIL I AMETLLES

 • 40-60
 • Media
 • 4

Ingredients

Com fer LASANYA DE BRÒQUIL I AMETLLES

 • PAS 1

  Hidratar les plaques de lasanya fàcil El pavo seguint les instruccions de l'envàs. Rentar el bròquil a sota el raig d'aigua i tallar les branques eliminant els troncs. Coure'l en una cistella al vapor fins que estiguin al dente. Deixar refredar i picar. Pelar i premsar l'all. Sofregir-lo en una paella amb oli i saltar-hi una mica el bròquil.

 • PAS 2

  Torrar les ametlles i el sèsam en una paella amb una cullerada de mantega fins que comencin a agafar color. Afegir-hi un pessic de sal. Barrejar en un potet la crema de formatge i la nata, batre amb força amb unes varilles metàl.liques i posar-la al foc. Afegir-hi la llet a poc a poc. Escalfar la crema i afegir-hi les ametlles i el sèsam i mantenir-ho a foc suau fins que comenci a espessir. Rectificar de sal i retirar del foc.

 • PAS 3

  Cobrir una safata de forn amb una placa de lasanya fàcil El Pavo, tallar-la o doblegar-la per ajustar-la a la mida del motllo i pinzellar-la amb mantega semilíquida. Farcir-la amb el bròquil i alternar una altra capa de crema i formatge, separar amb una altra placa de lasanya i continuar així fins acabar els ingredients. Pintar la superfície amb una mica de mantega i posar-la al forn pre-escalfat a 180ºC. Coure fins que es dauri una mica. Finalment, escampar-hi per sobre llavors de sèsam.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online