LASANYA DE REMENAT DE BOLETS

  • 20-40
  • Fácil
  • 2

Ingredients

Com fer LASANYA DE REMENAT DE BOLETS

  • PAS 1

    Per a preparar les plaques de Lasaña Fácil El Pavo, seguir les recomanacions del fabricant. A part, començar a preparar el remenat de bolets: Abocar una mica d'oli en una paella i daurar-hi els alls. Un cop daurats es poden retirar. Tot seguit, abocar-hi els bolets picats i una mica de pebre mòlt al gust. Trencar els ous en un bol i remenar-los sense arribar a batre'ls. Afegir els ous als bolets i retirar del foc perquè l'ou no qualli del tot.

  • PAS 2

    Començar a muntar la lasanya: En una safata de forn abocar una mica d'oli, el just per a untar la safata. Tot seguit posar-hi les plaques i a sobre la meitat del remenat de bolets i una mica d'orenga. Tot seguit afegir-hi una llenca de pernil dolç i una mica de formatge amb un parell de cullerades de nata. Tornem a posar-hi plaques de lasanya a sobre i repetim l'operació d'abans. Aboquem la resta de remenat, orenga, llenques de pernil dolç i una mcia de nata. I tornem a posar-hi plaques de lasanya.

  • PAS 3

    Finalment aboquem per sobre la resta de formatge amb una mica de nata (al gust) i orenga. Posar al forn a gratinar.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online