REMENAT DE PATATA I BACON

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer REMENAT DE PATATA I BACON

  • PAS 1

    Pelar les patates i tallar-les tipus palla (amb un ratllador gruixut). Tot seguit, fregir-les sense que arribin a daurar-se massa. Reservar-les escorregudes per a eliminar-ne l'oli.

  • PAS 2

    A part, batre els ous, afegir-hi una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada i un rajolí de nata. Afegir-hi el bacon tallat a trossos i les patates reservardes.

  • PAS 3

    Finalment, abocar-lo a la paella amb una mica d'oli i fer el remenat. Decorar-lo afegint-hi ciboulet picat per a donar-li color.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online