REMENAT DE MONGETES VERDES

  • < de 10
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer REMENAT DE MONGETES VERDES

  • PAS 1

    Rentar les mongetes verdes, treure'ls les puntes i escórrer-les. Pelar i picar la ceba tendra i el gra d'all. Batre els ous amb la nata líquida i un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo Granulado. Coure les mongetes verdes en una cassola amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo durant 8 minuts. Escórrer-les sota l'aixeta per a parar la cocció i reservar-les.

  • PAS 2

    Escalfar dues cullerades d'oli en una paella antiadherent i ofegar-hi la ceba tendra picada durant 8 minuts a foc lent. Afegir-hi les mongetes i coure durant 2 minuts més. Retirar i reservar. Escalfar dues cullerades d'oli a la mateixa paella i ofegar-hi l'all picat sense deixar que agafi color. Retirar del foc i afegir-hi el pebre vermell. Abocar aquest sofregit per sobre de les mongetes.

  • PAS 3

    Afegir dues cullerades més d'oli a la paella i ofegar-hi la barreja d'ous i nata a foc molt lent, remenant amb una cullera de fusta fins que comenci a quallar. Retirar de seguida del foc i repartir el remenat als plats de servir. Afegir-hi les mongetes verdes a sobre i acabar-ho amb les llesques de pernil serrà. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online