Ingredients
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer REMENAT DE MONGETES VERDES
-
PAS 1
Rentar les mongetes verdes, treure'ls les puntes i escórrer-les. Pelar i picar la ceba tendra i el gra d'all. Batre els ous amb la nata líquida i un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo Granulado. Coure les mongetes verdes en una cassola amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo durant 8 minuts. Escórrer-les sota l'aixeta per a parar la cocció i reservar-les.
-
PAS 2
Escalfar dues cullerades d'oli en una paella antiadherent i ofegar-hi la ceba tendra picada durant 8 minuts a foc lent. Afegir-hi les mongetes i coure durant 2 minuts més. Retirar i reservar. Escalfar dues cullerades d'oli a la mateixa paella i ofegar-hi l'all picat sense deixar que agafi color. Retirar del foc i afegir-hi el pebre vermell. Abocar aquest sofregit per sobre de les mongetes.
-
PAS 3
Afegir dues cullerades més d'oli a la paella i ofegar-hi la barreja d'ous i nata a foc molt lent, remenant amb una cullera de fusta fins que comenci a quallar. Retirar de seguida del foc i repartir el remenat als plats de servir. Afegir-hi les mongetes verdes a sobre i acabar-ho amb les llesques de pernil serrà. Servir de seguida.