LLOM A LA MOSTASSA

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLOM A LA MOSTASSA

  • PAS 1

    En una fulla de paper de forn (semi-vegetal), posar al forn el llom sencer. Untar-lo amb tota la mostassa. Afegir-hi l'Avecrem Carn -30% de sal esmicolat i el pebre.

  • PAS 2

    Embolicar en el paper i coure al forn a temperatura de 200ºC durant 60 minuts més o menys.

  • PAS 3

    Anar vigilant el llos. Quan faltin 10 minuts aproximadament, terure el paper i afegir-hi la crema de llet.

  • PAS 4

    Tornar a posar al forn amb la crema de llet els 10 minuts que falten. En acabar el temps de cocció, tallar-lo a rodanxes i... a punt per a menjar!!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online