LLOM AL IOGURT

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer LLOM AL IOGURT

  • PAS 1

    Picar la ceba, no molt fina, i posar-la a sofregir en una paella amb oli i una mica de sal.

  • PAS 2

    Quan la ceba es'hagi sofregit una mica, afegir a la paella els filets de llom. Deixar que es vaginfent. Condimentar amb Avecrem Carn -30% de sal.

  • PAS 3

    Mentre es fan la ceba i el llom, anar remenant el iogurt amb una mica de sucre i deixar-lo ben batut.

  • PAS 4

    Quan el sofregit estigui fet, afegir-hi el iogurt, deixar que faci xup-xup, retirar-lo del foc i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online