LLOMS AL IOGURT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLOMS AL IOGURT

  • PAS 1

    Sofregír el llom en un rajolí d'oli, abocar-hi la ceba tallada a trossos i deixar-la coure fins que quedi transparent.

  • PAS 2

    Llavors afegir-hi els iogurts, remenar, i afegir-hi també la pastilla d'AVECREM.

  • PAS 3

    Deixar uns 10 a 15 minuts a foc mig fins que el iogurt es dissolgui.

  • PAS 4

    Quan el llom es sofregeixi, deixar-lo sense acabar de fer de manera que quan s'hi aboqui la ceba quedi fet del tot.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online