LLOMS AL IOGURT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLOMS AL IOGURT

  • PAS 1

    Sofregír el llom en un rajolí d'oli, abocar-hi la ceba tallada a trossos i deixar-la coure fins que quedi transparent.

  • PAS 2

    Llavors afegir-hi els iogurts, remenar, i afegir-hi també la pastilla d'AVECREM.

  • PAS 3

    Deixar uns 10 a 15 minuts a foc mig fins que el iogurt es dissolgui.

  • PAS 4

    Quan el llom es sofregeixi, deixar-lo sense acabar de fer de manera que quan s'hi aboqui la ceba quedi fet del tot.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online