LLONZES DE VEDELLA EN SALSA D'ALBERCOCS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer LLONZES DE VEDELLA EN SALSA D'ALBERCOCS

  • PAS 1

    Posar els orellons en remull 5 minuts en aigua calenta. Escórrer i macerar en el xerès 30 minuts. Escórrer i partir en dos. Reservar el xerès.

  • PAS 2

    Daurar les llonzes en la mantega 5 minuts per cada costat. Condimentar amb Avecrem Caldo de Carn -30% de sal ben esmcolat. Posar en una safata, tapar i conservar calents.

  • PAS 3

    Treure el greix de la paella amb el xerès i deixar reduir una mica. Afegir-hi la nata i cuinar tres minuts. Afegir-hi el suc de llimona, la salsa i els orellons. Deixar coure uns minuts. Abocar-ho per sobre de les llonzes. Servir acompanyat d'arròs blanc.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online