Mandonguillas amb boletus i pèsols

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Mandonguillas amb boletus i pèsols

  • PAS 1

    Barrejar les dues carns, els ous, els alls, el julivert i el pa ratllat. Elaborar les mandonguilles, passar-les per farina i posar-les amb bullir amb aigua amb l' Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal.

  • PAS 2

    Elaborar la picada triturant els ingredients amb un morter o picadora elèctrica. Posar-la en una cassola amb una mica de farina fins que comenci a daurar-se i, després afegir el caldo de bullir les mandonguilles. Afegir les mandonguilles, els bolets tallats a trossos i saltejats en oli ràpidament, i els pèsols. Rectificar de sal i pebre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online