Mandonguilles amb sèpia

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Mandonguilles amb sèpia

  • PAS 1

    Barrejar bé la carn amb 2 dents d'all i el julivert picats, els ous batuts i la molla de pa (la quantitat de molla de pa ens marcarà la suavitat de la mandonguilla). Fer boles petites amb la massa, enfarinar-les i fregir-les en oli. Fer un sofregit amb la ceba picada en una cassola, amb una mica de l'oli de fregir les mandonguilles. Afegir el tomàquet i coure fins que estigui confitat. Afegir de nou les mandonguilles, així com la sèpia. Donar unes voltes i afegir el Caldo de Pescado Gallina Blanca i deixar coure uns 30 minuts.

  • PAS 2

    Barrejar bé la carn amb 2 dents d'all i el julivert picats, els ous batuts i la molla de pa (la quantitat de molla de pa ens marcarà la suavitat de la mandonguilla). Fer boles petites amb la massa, enfarinar-les i fregir-les en oli.

  • PAS 3

    Mentrestant, fer una picada en un morter amb les ametlles, el pa fregit, les 2 dents d'all restants i el julivert. Afegir a la cassola, deixar coure 10 minuts més i ja es pot servir. Aquest rostit guanyarà si el deixem reposar unes hores. Podem afegir-li uns pèsols de temporada i coure'ls al rostit o unes patates tallades toscament.

  • PAS 4

    Fer un sofregit amb la ceba picada en una cassola, amb una mica de l'oli de fregir les mandonguilles. Afegir el tomàquet i coure fins que estigui confitat. Afegir de nou les mandonguilles, així com la sèpia. Donar unes voltes i afegir el Caldo de Pescado Gallina Blanca i deixar coure uns 30 minuts.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online