MANDONGUILLES DE PEIX

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer MANDONGUILLES DE PEIX

  • PAS 1

    Abocar el pot de Sofrito de Tomate Troceado Mis Sofritos en un bol i condimentar-lo amb all picat, sal, pebre y oli d'oliva. Reservar.

  • PAS 2

    Abocar el pot de Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca en un bol i condimentar-lo amb all picat, sal, pebre y oli d'oliva. Reservar.

  • PAS 3

    Eliminar la pell i les possibles espines del peix i picar-lo amb un ganivet de fulla ampla. Rentar l'anet, assecar-lo i picar-lo eliminant-ne les tiges més gruixudes.

  • PAS 4

    Posar l'anet, el peix i l'ou a la picadora elèctrica junt amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolada i triturar una mica.Bullir una cassola amb aigua una mica salada. Mullar-se les mans amb aigua, fer boletes amb la massa i deixar-les caure a l'aigua. Coure-les 4-5 minuts i retirar-les amb l'ajuda d'una escumadora. També es poden fregir. Servir les mandonguilles tèbies amb els daus de tomàquet preparats.

  • PAS 5

    Posar l'anet, el peix i l'ou a la picadora elèctrica junt amb una pastilla d' Avecrem 100% Natural Carne esmicolada i triturar una mica.Bullir una cassola amb aigua una mica salada.

  • PAS 6

    Mullar-se les mans amb aigua, fer boletes amb la massa i deixar-les caure a l'aigua. Coure-les 4-5 minuts i retirar-les amb l'ajuda d'una escumadora. També es poden fregir. Servir les mandonguilles tèbies amb els daus de tomàquet preparats.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online