Ingredients
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
Com fer MANDONGUILLES DE PEIX
-
PAS 1
Abocar el pot de Sofrito de Tomate Troceado Mis Sofritos en un bol i condimentar-lo amb all picat, sal, pebre y oli d'oliva. Reservar.
-
PAS 2
Abocar el pot de Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca en un bol i condimentar-lo amb all picat, sal, pebre y oli d'oliva. Reservar.
-
PAS 3
Eliminar la pell i les possibles espines del peix i picar-lo amb un ganivet de fulla ampla. Rentar l'anet, assecar-lo i picar-lo eliminant-ne les tiges més gruixudes.
-
PAS 4
Posar l'anet, el peix i l'ou a la picadora elèctrica junt amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolada i triturar una mica.Bullir una cassola amb aigua una mica salada. Mullar-se les mans amb aigua, fer boletes amb la massa i deixar-les caure a l'aigua. Coure-les 4-5 minuts i retirar-les amb l'ajuda d'una escumadora. També es poden fregir. Servir les mandonguilles tèbies amb els daus de tomàquet preparats.
-
PAS 5
Posar l'anet, el peix i l'ou a la picadora elèctrica junt amb una pastilla d' Avecrem 100% Natural Carne esmicolada i triturar una mica.Bullir una cassola amb aigua una mica salada.
-
PAS 6
Mullar-se les mans amb aigua, fer boletes amb la massa i deixar-les caure a l'aigua. Coure-les 4-5 minuts i retirar-les amb l'ajuda d'una escumadora. També es poden fregir. Servir les mandonguilles tèbies amb els daus de tomàquet preparats.