MANDONGUILLES DE PEIX

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer MANDONGUILLES DE PEIX

  • PAS 1

    Abocar el pot de Sofrito de Tomate Troceado Mis Sofritos en un bol i condimentar-lo amb all picat, sal, pebre y oli d'oliva. Reservar.

  • PAS 2

    Abocar el pot de Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca en un bol i condimentar-lo amb all picat, sal, pebre y oli d'oliva. Reservar.

  • PAS 3

    Eliminar la pell i les possibles espines del peix i picar-lo amb un ganivet de fulla ampla. Rentar l'anet, assecar-lo i picar-lo eliminant-ne les tiges més gruixudes.

  • PAS 4

    Posar l'anet, el peix i l'ou a la picadora elèctrica junt amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolada i triturar una mica.Bullir una cassola amb aigua una mica salada. Mullar-se les mans amb aigua, fer boletes amb la massa i deixar-les caure a l'aigua. Coure-les 4-5 minuts i retirar-les amb l'ajuda d'una escumadora. També es poden fregir. Servir les mandonguilles tèbies amb els daus de tomàquet preparats.

  • PAS 5

    Posar l'anet, el peix i l'ou a la picadora elèctrica junt amb una pastilla d' Avecrem 100% Natural Carne esmicolada i triturar una mica.Bullir una cassola amb aigua una mica salada.

  • PAS 6

    Mullar-se les mans amb aigua, fer boletes amb la massa i deixar-les caure a l'aigua. Coure-les 4-5 minuts i retirar-les amb l'ajuda d'una escumadora. També es poden fregir. Servir les mandonguilles tèbies amb els daus de tomàquet preparats.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online