MANDONGUILLES DE XAMPINYONS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Crema de Champiñones

Com fer MANDONGUILLES DE XAMPINYONS

  • PAS 1

    Barrejar en un bol la carn picada amb la crema de xampinyons GALLINA BLANCA (sense fer, només la pols) i els ous batuts.

  • PAS 2

    Un cop barrejat tot, fer boletes amb la massa resultant i fregir-les en oli, passant-les abans per farina. Reservar-les.

  • PAS 3

    Quan les mandonguilles estiguin fregides, preparar una salsa amb ceba i pastanaga, afegint-hi un vas de vi blanc.

  • PAS 4

    Quan la salsa estigui feta, apartar la pastanaga i triturar la resta de la salsa. Afegir les mandonguilles i tallar la pastanaga a rodanxes. Deixar guisar durant mitja hora.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online