Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer MANDONGUILLETES D'ESPINACS AL FORMATGE
-
PAS 1
Coure els espinacs cinc minuts en aigua amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre i deixar escórrer perfectament, prensant-les amb una cullera. Picar-lea s sobre d'una fusta i posar-les en un bol.
-
PAS 2
Afegir els ous batuts junt amb la lles, els espinacs i remenar. Afegir-hi les farines, poc a poc, amassant primer amb la cullera i després amb les mans fins aconseguir una massa compacta i homogènia. Deixar reposar una hora a la nevera.
-
PAS 3
Formar boletes del tamany d'una nou, passant-les per farina. Posar a bullir una olla amb aigua i l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre i coure-hi les mandonguilles, retirant-les amb un escumador qua pugin a la superfície. Picar la ceba i ofegar-la amb l'oli en una paella. Llavors saltar les mandonguilles lleugerament just abans de servir-les.
-
PAS 4
Presentar-les en un bol amb un fons de formatge parmesà ratllat. Servir apart la salsa de tomàquet.