MANDONGUILLETES D'ESPINACS AL FORMATGE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer MANDONGUILLETES D'ESPINACS AL FORMATGE

  • PAS 1

    Coure els espinacs cinc minuts en aigua amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre i deixar escórrer perfectament, prensant-les amb una cullera. Picar-lea s sobre d'una fusta i posar-les en un bol.

  • PAS 2

    Afegir els ous batuts junt amb la lles, els espinacs i remenar. Afegir-hi les farines, poc a poc, amassant primer amb la cullera i després amb les mans fins aconseguir una massa compacta i homogènia. Deixar reposar una hora a la nevera.

  • PAS 3

    Formar boletes del tamany d'una nou, passant-les per farina. Posar a bullir una olla amb aigua i l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre i coure-hi les mandonguilles, retirant-les amb un escumador qua pugin a la superfície. Picar la ceba i ofegar-la amb l'oli en una paella. Llavors saltar les mandonguilles lleugerament just abans de servir-les.

  • PAS 4

    Presentar-les en un bol amb un fons de formatge parmesà ratllat. Servir apart la salsa de tomàquet.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online