MANDONGUILLETES D'ESPINACS AL FORMATGE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer MANDONGUILLETES D'ESPINACS AL FORMATGE

  • PAS 1

    Coure els espinacs cinc minuts en aigua amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre i deixar escórrer perfectament, prensant-les amb una cullera. Picar-lea s sobre d'una fusta i posar-les en un bol.

  • PAS 2

    Afegir els ous batuts junt amb la lles, els espinacs i remenar. Afegir-hi les farines, poc a poc, amassant primer amb la cullera i després amb les mans fins aconseguir una massa compacta i homogènia. Deixar reposar una hora a la nevera.

  • PAS 3

    Formar boletes del tamany d'una nou, passant-les per farina. Posar a bullir una olla amb aigua i l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre i coure-hi les mandonguilles, retirant-les amb un escumador qua pugin a la superfície. Picar la ceba i ofegar-la amb l'oli en una paella. Llavors saltar les mandonguilles lleugerament just abans de servir-les.

  • PAS 4

    Presentar-les en un bol amb un fons de formatge parmesà ratllat. Servir apart la salsa de tomàquet.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online