Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
Com fer MOLLS DE ROCA, PATATES, PANSES DE TOMÀQUET I CEBA
-
PAS 1
Treure les escates i les tripes als molls i filetejar-los. Reservar els fetges i les espines. Pelar les patates i els tomàquets Cherry.
-
PAS 2
Saltar els caps i les espines del peix, flambejar amb brandy i afegir-hi 1/2 ceba, el porro, la pastanaga i el tomàquet madur tallat molt petit. Quan estigui cuinat, cobrir amb aigua, afegir-hi l'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i deixar coure 30 minuts. Colar i reservar.
-
PAS 3
Assecar els tomàquets Cherry al forn a 80ºC uns 40 minuts. Pelar i tallar la resta de la ceba i tallar-la en juliana. Ofegar-la en una cassola tapada amb oli i llorer. Mentres, marcar les patates senceres en una paella amb els alls.
-
PAS 4
Saltar els fetges dels molls i afegir-los al fumet ja preparat. Coure 5 minuts i triturar. Afegir-hi les patates perquè s'acabin de coure. Marcar els molls en una paella antiadherent.
-
PAS 5
Posar al centre del plat la ceba, al voltant la patata glassejada i el tomàquet sec. Posar-hi a sobre el moll i salsar-ho per sobre amb el fumet reduït. Decorar amb fonoll fresc.