ORADES ROSTIDES AMB ESPÈCIES

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ORADES ROSTIDES AMB ESPÈCIES

  • PAS 1

    Netejar i treure les escates a les orades. Fer diversos talls al llom del peix, condimentar-lo amb l'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i reservar-lo. Pelar i picar els dents d'all.

  • PAS 2

    Posar en un morter els alls, el comí, el coriandre, els claus, el gingebre, la canyella, la mostassa, el suc d'aranja i aixafar-ho tot junt.

  • PAS 3

    Afegir-hi la mantega i barrejar. Untar les orades amb aquesta barreja i deixar-les macerar una hora.

  • PAS 4

    Pre-escalfar el forn a 180ºC. Posar el peix en una safata per al forn i rostir-lo durant 20 minuts o fins que el peix estigui cruixent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online