OU DE XOCOLATA TRADICIONAL

  • 40-60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer OU DE XOCOLATA TRADICIONAL

  • PAS 1

    Ratlar la xocolata, col.locar-la en un bol de ceràmica i dissoldre-la al bany Maria fora del foc amb l'ajut d'una cullera de fusta. Un cop dissolt, retirar de l'aigua i continuar remenant fins que la xocolata estigui freda.

  • PAS 2

    Llavors distribuir-la en dos motllos nets i secs. Fer córrer la xocolata per les parets fins que s'hi hagi adherit de manera uniforme (si es desitja es pot fer amb una espàtula de metall). Col.locar els dos bols en un lloc fresc i sec (no posar a la nevera perquè s'emblanquirien) fins que la xocolata es desprengui de les parets dels motllos.

  • PAS 3

    En una meitat afegir les pastilles de colors o els bombons i tancar amb l'altre posant amb un cucurutx de paper una mica de xocolata fosa a les vores per a conar forma d'ou. Deixar refredar. Decorar la unió amb glacé real posat amb una mànega pastissera de punta arrissada. Completar la decoració amb flors i fulles del mateix glacé colorejat i confits platejats. Embolicar amb paper de celofana.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online