OUS AMB XAMPINYONS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer OUS AMB XAMPINYONS

  • PAS 1

    En una cassola, escalfar l'oli i fregir les cebes tendres picades molt fines. Coure a foc lent i afegir-hi els xampinyons. Quan estiguin daurats condimentar-los amb l'Avecrem All i Julivert Granulat i reservar-los.

  • PAS 2

    Ous ecalfats: Posar en un pot aigua a bullir amb dues cullerades de vinagre. Abaixar el foc i afegir-hi els ous des d'un got o una tassa amb compte. Embolicar, amb una escumadora, la clara per sobre del rovell fins que pugin a la superfície (uns 3 minuts) i retirar-los a sobre d'un drap o paper de cuina absorvent.

  • PAS 3

    Tallar el pa de motllo en forma rodona i fregir-lo en una paella amb una mica d'oli o mantega. Servir els ous a sobre del pa amb els xampinyons al voltant. Acompanyar-ho amb una mica d'enciam picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online