Ingredients
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
Com fer OUS AMB XAMPINYONS
-
PAS 1
En una cassola, escalfar l'oli i fregir les cebes tendres picades molt fines. Coure a foc lent i afegir-hi els xampinyons. Quan estiguin daurats condimentar-los amb l'Avecrem All i Julivert Granulat i reservar-los.
-
PAS 2
Ous ecalfats: Posar en un pot aigua a bullir amb dues cullerades de vinagre. Abaixar el foc i afegir-hi els ous des d'un got o una tassa amb compte. Embolicar, amb una escumadora, la clara per sobre del rovell fins que pugin a la superfície (uns 3 minuts) i retirar-los a sobre d'un drap o paper de cuina absorvent.
-
PAS 3
Tallar el pa de motllo en forma rodona i fregir-lo en una paella amb una mica d'oli o mantega. Servir els ous a sobre del pa amb els xampinyons al voltant. Acompanyar-ho amb una mica d'enciam picat.