PAELLA MARINERA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer PAELLA MARINERA

  • PAS 1

    Bullir els musclos nets fins que s'obrin. Colar i reservar el caldo.

  • PAS 2

    Ofegar la sípia en una mica d'oli. Afegir-hi els pebrots a tires, els pèsols i les gambes. Remenar i deixar coure uns 7-8 minuts. Afegir-hi els alls aixafats, el Tomate Frito Gallina Blanca i l'arròs. Sofregir uns minuts.

  • PAS 3

    Afegir el Caldo de Pescado Gallina Blanca, el caldo reservat dels musclos (colat), el colorant i deixar-ho coure tot a foc viu 3 minuts. Abaixar el foc i coure uns 17 minuts més. Deixar reposar fora del foc durant 5 minuts. Servir decorat amb els musclos.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online