Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer PAELLA MARINERA
-
PAS 1
Bullir els musclos nets fins que s'obrin. Colar i reservar el caldo.
-
PAS 2
Ofegar la sípia en una mica d'oli. Afegir-hi els pebrots a tires, els pèsols i les gambes. Remenar i deixar coure uns 7-8 minuts. Afegir-hi els alls aixafats, el Tomate Frito Gallina Blanca i l'arròs. Sofregir uns minuts.
-
PAS 3
Afegir el Caldo de Pescado Gallina Blanca, el caldo reservat dels musclos (colat), el colorant i deixar-ho coure tot a foc viu 3 minuts. Abaixar el foc i coure uns 17 minuts més. Deixar reposar fora del foc durant 5 minuts. Servir decorat amb els musclos.