PASTA AMB CARBASSONS I GAMBES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PASTA AMB CARBASSONS I GAMBES

  • PAS 1

    Pelar les gambes, condimentar-les amb un pessic de sal i saltar-les en una cullerada d'oli. Flambejar-les amb el vi. Treure les gambes i reservar-les. Posar els caps a la paella , afegir-hi el sofregit de tomàquet i deixar-ho coure uns minuts. Passar la salsa pel colador xinès.

  • PAS 2

    Ofegar els carbassons tallats a daus amb la resta d'oli fins que quedin ben daurats. Afegir-hi la salsa de tomàquet, les gambes tallades a trossos i unes fulles d'alfàbrega tallades fines. Deixar-ho coure al foc uns minuts.

  • PAS 3

    Coure la pasta en aigua abundant amb les pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre, fins que estigui al punt. Escórrer-la, posar-la en una safata i cobrir-la amb la salsa ben calenta.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online