PASTA AMB ESPÀRRECS I PÈSOLS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PASTA AMB ESPÀRRECS I PÈSOLS

  • PAS 1

    Rentar els espàrrecs, eliminar-ne la part més dura i tallar-los a trossets. Netejar el porro, rentar-lo bé i partir la part blanca a rodanxes fines, descartant la verda. Pelar els tomàquets i tallar la polpa a dauets. Rentar el julivert i picar les fulles ben fines.

  • PAS 2

    Coure els pèsols en aigua amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal. Coure la pasta fins que estigui al dente. Mentres, ofegar els espàrrecs en la resta d'oli durant 3-4 minuts, remenant amb una cullera de fusta. Afegir-hi els pèsols i saltar-ho tot junt uns minuts més.

  • PAS 3

    Afegir la pasta, prèviament escorreguda, a la paella on hi ha el tomàquet, escampar-hi per sobre el julivert picat i deixar que n'agafi el gust un parell de minuts. Passar-la a una safata de servir. Afegir-hi les verdures saltades, barrejar amb compte i servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online