Pastís de formatge

  • 40-60
  • Media

Ingredients

Com fer Pastís de formatge

  • PAS 1

    Preescalfeu el forn a uns 170ºC.

  • PAS 2

    El segon pas per elaborar un pastís de formatge Philadelphia és batre amb les varetes o amb una batedora els següents ingredients en un bol: la nata (muntada prèviament), el formatge Philadephia i el sucre. Després, introdueix aquesta barreja en una olla calenta. Al seu torn, dissol el sobre de quallada en un got de llet. Espera a què la mescla de l’olla comenci a bullir per incorporar a la barreja el got de llet amb la quallada. Deixa uns quants minuts (3-5 minuts).

  • PAS 3

    Un cop acabada la barreja, unta un motlle de pastís amb caramel; aquest pas es pot fer simultàniament a la barreja. Un cop acabat, afegeix tota la mescla en el motlle amb caramel.

  • PAS 4

    Agafa el motlle amb la barreja i introdueix-lo al forn (prèviament preescalfat) durant 30-45 minuts mantenint la temperatura a 170o. Quan estigui daurat, retira el pastís del forn i punxa’l amb un ganivet per comprovar que no surti tacat i que ha quedat completament sòlid per dins.

  • PAS 5

    Quan ja estigui a punt, deixa refredar a la nevera fins que quedi sòlid. Posteriorment, per finalitzar el nostre pastís de formatge, pots decorar-lo amb nata muntada o amb el condiment que més t’agradi pel damunt (les maduixes trossejades, fruites del bosc, préssec, nabius...), i el nostre pastís de formatge estarà a punt per menjar!

  • PAS 6

    Neteja les maduixes i talla-les per la meitat. Guarda'n 100 g per a decorar.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online