Ingredients
Com fer Pastís de formatge
-
PAS 1
Preescalfeu el forn a uns 170ºC.
-
PAS 2
El segon pas per elaborar un pastís de formatge Philadelphia és batre amb les varetes o amb una batedora els següents ingredients en un bol: la nata (muntada prèviament), el formatge Philadephia i el sucre. Després, introdueix aquesta barreja en una olla calenta. Al seu torn, dissol el sobre de quallada en un got de llet. Espera a què la mescla de l’olla comenci a bullir per incorporar a la barreja el got de llet amb la quallada. Deixa uns quants minuts (3-5 minuts).
-
PAS 3
Un cop acabada la barreja, unta un motlle de pastís amb caramel; aquest pas es pot fer simultàniament a la barreja. Un cop acabat, afegeix tota la mescla en el motlle amb caramel.
-
PAS 4
Agafa el motlle amb la barreja i introdueix-lo al forn (prèviament preescalfat) durant 30-45 minuts mantenint la temperatura a 170o. Quan estigui daurat, retira el pastís del forn i punxa’l amb un ganivet per comprovar que no surti tacat i que ha quedat completament sòlid per dins.
-
PAS 5
Quan ja estigui a punt, deixa refredar a la nevera fins que quedi sòlid. Posteriorment, per finalitzar el nostre pastís de formatge, pots decorar-lo amb nata muntada o amb el condiment que més t’agradi pel damunt (les maduixes trossejades, fruites del bosc, préssec, nabius...), i el nostre pastís de formatge estarà a punt per menjar!
-
PAS 6
Neteja les maduixes i talla-les per la meitat. Guarda'n 100 g per a decorar.