PASTÍS DE PA I XOCOLATA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer PASTÍS DE PA I XOCOLATA

  • PAS 1

    Encendre el forn. Fondre la xocolata tallada a trossos amb la nata i la mantega fins obtenir una crema fina. Batre els ous amb el sucre fins que estiguin cremosos. Afegir-hi la xocolata a poc a poc sense deixar de batre i, finalment, el pa de motllo ben esmicolat.

  • PAS 2

    Abocar en un motllo prèviament untat amb margarina i pa ratllat. Coure a forn mig (180ºC) durant uns 25 minuts o fins que estigui quallat. També es pot coure al microones.

  • PAS 3

    Cobertura: Coure la xocolata amb la nata líquida i abocar-la per sobre del pastís quan estigui fred.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online