PASTÍS DE PEIX

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer PASTÍS DE PEIX

  • A l’oli, salta els xampinyons i reserva

    PAS 1

    A l’oli, salta els xampinyons i reserva. Prepara Mi Salsa Bechamel amb el mig litre de llet, seguint les instruccions del sobre, i barreja amb el peix esmicolat, el Tomate Frito Gallina Blanca, els ous, el formatge ratllat i la pastilla d’Avecrem 100% Natural Pescado y Marisco.

  • Aboca la meitat del preparat en un motlle corona greixat

    PAS 2

    Aboca la meitat del preparat en un motlle corona greixat i reomple amb els tronquets i els xampinyons. Acaba d’omplir el motlle amb la resta del preparat i enforna a 180º C durant 20-25 minuts al forn preescalfat. Deixa refredar per desemmotllar i decora amb una gelatina ‘aspic’, preparada seguint les instruccions del sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online