PASTÍS DE PEIX

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer PASTÍS DE PEIX

  • PAS 1

    Coure els trossos de peix uns 6 minuts al microones al 100% de potència. Esmicolar-los i picar-los. Condimentar-los amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado esmicolada, 1/2 pot de Tomate Frito Gallina Blanca i els ous batuts.

  • PAS 2

    Untar un motllo per a microones i abocar-hi la preparació anterior. Coure-la al 75% de potència durant uns 15-18 minuts. Deixar reposar 5 minuts i mirar si ha quallat. Per a treure del motllo és millor que estigui fred.

  • PAS 3

    Preparar la salsa Mi Salsa Bechamel seguint les instruccions del sobre i barrejar-la amb la resta de tomàquet fregit. Cobrir el pastís amb aquesta salsa i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online