PASTÍS PEIX

  • 40-60
  • Media
  • 8

Ingredients

Com fer PASTÍS PEIX

  • PAS 1

    Per a fer el pa de pessic de xocolata la mantega ha de'estar tova. Batre-la amb el sucre glas mentre s'hi afegeixen els 5 ous (d'un en un). Afegir-hi el cacau i la farina prèviament barrejada amb el llevat. Abocar la barreja en un motllo untat amb mantega i amb farina. Coure al forn a uns 180ºC durant 30 minuts. Treure'l i deixar-lo refredar. Decorar el pa de pessic amb el sucre glas i uns granets de cafè. Tallar-lo per la meitat.

  • PAS 2

    Per a fer el flam posar 500 ml de llet a bullir, reservant-ne un vas per a dissoldre-hi el sobre de flam, i deixar-lo al foc fins que quedi espès. Un cop fet el flam, posar-lo sobre una base de pa de pessic i posar-hi l'altra part a sobre, com si fos la tapa.

  • PAS 3

    Fer una cobertura de xocolata (amb la xocolata fosa i una mica de mantega) i abocar-la per sobre del pa de pessic. Abans que la cobertura es refredi, decorar-la amb els Lacasitos. Deixar reposar a la nevera. Abans de servir el pastís tallar-ne un triangle i posar-lo a la part de darrera per a fer la boca i la cua del peix.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online