PATATES A LA FARIGOLA I EL ROMANÍ

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer PATATES A LA FARIGOLA I EL ROMANÍ

  • PAS 1

    Per a fer aquesta recepta es necessita un recipient apte per a microones. Afegir-hi una mica d'oli al fons, posar-hi les patates pelades i netes tallades a rodanxes fines. A sobre, posar-hi els alls tallats a làmines. Treure les llavors i els troncs als pebrots, tallar-los en juliana i posar-los a sobre dels alls. Finalment, afegir-hi una pastilla d'Esencias de Tomillo y Romero Gallina Blanca tallada a trossets.

  • PAS 2

    Posar al microones uns sis minuts. Passat aquest temps, obrir i remenar suaument. Tornar a posar al microones uns 6 minuts més, tornar a remenar i mirar que la pastilla estigui ben barrejada. Retirar l'excés d'oli i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online