Ingredients
Com fer PETONETS DOLÇOS DE FORMATGE
-
PAS 1
Treurer les tiges de les figues i tallar-les al llarg. Esmicolar el formatge i farcir amb una petita quantitat de formatge les meitats de figa apretant bé perquè el formatge no se'n surti. Empolsar amb un pessic de canyella i reservar.
-
PAS 2
Batre els rovells amb la llet i la cervesa en un bo mitjà. Afegir-hi la farina en forma de pluja sense deixar de batre fins aconseguir una crema fina però espessa. Deixar reposar a la nevera mitja hora.
-
PAS 3
Posar al foc una paella amb oli abundant. Muntar les clares a punt de neu amb les varilles elèctriques i un pessic de sal fins deixar-les ben fermes. Afegir a la crema de rovells i remenar bé amb la cullera perquè es barregi bé. Passar cada figa per aquesta massa i anar-les abocant a l'oli calent amb la'jut d'una cullera (fregir-los de tres en tres).
-
PAS 4
Escórrer sobre paper absorvent i servir.