PETONETS DOLÇOS DE FORMATGE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer PETONETS DOLÇOS DE FORMATGE

  • PAS 1

    Treurer les tiges de les figues i tallar-les al llarg. Esmicolar el formatge i farcir amb una petita quantitat de formatge les meitats de figa apretant bé perquè el formatge no se'n surti. Empolsar amb un pessic de canyella i reservar.

  • PAS 2

    Batre els rovells amb la llet i la cervesa en un bo mitjà. Afegir-hi la farina en forma de pluja sense deixar de batre fins aconseguir una crema fina però espessa. Deixar reposar a la nevera mitja hora.

  • PAS 3

    Posar al foc una paella amb oli abundant. Muntar les clares a punt de neu amb les varilles elèctriques i un pessic de sal fins deixar-les ben fermes. Afegir a la crema de rovells i remenar bé amb la cullera perquè es barregi bé. Passar cada figa per aquesta massa i anar-les abocant a l'oli calent amb la'jut d'una cullera (fregir-los de tres en tres).

  • PAS 4

    Escórrer sobre paper absorvent i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online