POLLASTRE A LA CREMA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer POLLASTRE A LA CREMA

  • PAS 1

    Condimentar el pollastre amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo, esmicolar-lo i posar-lo en una cassola amb la mantega. Afegir-hi la ceba i el vi. Deixar coure a foc lent fins que el pollastre estigui tendre.

  • PAS 2

    En un pot, posar la nata i condimentar-la amb Avecrem Caldo de Pollo esmicolad, pebre, nou moscada i la ratlladura de llimona. Deixar coure a foc suau durant uns 5 minuts.

  • PAS 3

    Abocar la salsa per sobre del pollastre i coure'l 5 minuts abans de servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online