POLLASTRE A LA CREMA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer POLLASTRE A LA CREMA

  • PAS 1

    Condimentar el pollastre amb l' Avecrem Caldo de Pollo esmicolat i posar-lo en una cassola amb la mantega. Afegir-hi el sofregit de ceba i el vi. Deixar coure a foc lent fins que el pollastre estigui tendre.

  • PAS 2

    En un pot, posar la nata i condimentar amb Avecrem Caldo de Pollo, pebre, nou moscada i la ratlladura de llimona. Deixar coure a foc suau durant uns 5 minuts.

  • PAS 3

    Abocar la salsa per sobre del pollastre i coure'l 5 minuts abans de servir-lo.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online