PORC A LA CREMA

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PORC A LA CREMA

  • PAS 1

    Lligar el llom amb fil de bramant de cuina. Aixafar l'all i l'Avecrem Caldo de Carn -30 de sal esmicolat i fregar el llom. Posar el llom en una safata fonda junt amb l'oli, el llorer, el romaní, el sucre i els grans de pebre. Tapar i deixar a la nevera com a mínim 12 hores.

  • PAS 2

    Afegir-hi la llet de manera que cobreixi la carn. Tapar la safata i coure-la al forn a 175ºC durant una hora. Destapar-la i pujar la temperatura a 200ºC durant 25 minuts més.

  • PAS 3

    Colar el suc de la cocció, reduuir-lo una mica i afegir-hi la nata. Reservar. Tallar el llom a llenques i regar-lo amb la salsa. Servir amb verdures al vapor.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online