Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
Com fer PÚDING DE PEIX i ESPINACS
-
PAS 1
Rentar el peix i coure'l tres minuts en una mica d'aigua, la pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i julivert. Deixar-lo refredar a sobre d'un plat. Esmicolar el peix, reservant-lo en un bol. Escaldar els espinacs nets cinc minuts en aigua amb un pessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i deixar-los escórrer.
-
PAS 2
Pelar i picar la ceba. En una paella, saltarla amb l'oli fins que estigui transparent. Deixar-la refredar una mica, afegir-hi la farina i torrar-la una mica. Afegir-hi la llet i coure-ho tot durant dos minuts. Barrejar amb el llucet en el bol, condimentar-ho amb la nou moscada i deixar-ho refredar.
-
PAS 3
Untar un motllo allargat amb mantega i col.locar-hi al fons una capa d'espinacs, reservant-ne alguns. Batre els ous amb un rajolí de fino i afegir-los a la barreja. Omplir el motllo fins la meitat i posar una altra capa d'espinacs, acabant d'omplir-ho amb el peix.
-
PAS 4
Coure al bany Maria al horno pre-escalfat a 200 °C durant 40 minunt fins que qualli. Deixar-lo refredar abans de treure'l del motllo, abocant-lo a sobre de la safata de presentació fins que caigui sol. Es pot menjar fred o calent.