PÚDING DE PEIX

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Informació nutricional

  • Energia

    516,92kcal

  • Hidrats

    8,51g

  • Proteïnes

    31,27g

  • Greixos

    60,23g

Com fer PÚDING DE PEIX

  • PAS 1

    Triturar el peix amb el Tomàquet Fregit Gallina Blanca i els ous batuts. Condimentar-ho tot amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Omplir un motllo (o motllos individuals), untats prèviament amb oli i pa ratllat, deixar coure a forn mig al bany Maria uns 40 minuts.

  • PAS 2

    Deixar refredar per a treure del motllo. Servir cobert de maionesa i decorat amb enciam, pebrot morrón i ous durs.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online