RISOTTO AMB BOLETS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer RISOTTO AMB BOLETS

  • PAS 1

    Saltar els xampinyons petitets i nets en una mica d'oli i afegir-hi la resta de verdures.

  • PAS 2

    Afegir el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca, l'arròs i ofegar bé. Condimentar amb el safrà i abocar-hi el vi. Deixar evaporar.

  • PAS 3

    Afegir-hi el Caldo de Verduras Gallina Blanca calent a poc a poc i sense parar de remenar.

  • PAS 4

    Condimentar amb sal.

  • PAS 5

    Esperar que s'absorbeixi tot el caldo abans d'abocar-ne més.

  • PAS 6

    Després d'uns 25 minuts l'arròs ha d'estar tendre. Apartar-lo del foc i afegir-hi el parmesà ratllat.

  • PAS 7

    Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online