RISOTTO AMB BOLETS I SALSITXES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer RISOTTO AMB BOLETS I SALSITXES

  • PAS 1

    Escalfar una cullerada de mantega amb una mica d'oli en una cassola de fons gruixut. Fregir les salsitxes tallades. Afegir-hi els alls picats i la ceba, també picada. Sofregir fins que la ceba estigui transparent. Afegir-hi els bolets (prèviament rentas i tallats). Ofegar-los fins que absorveixin l'aigua que hagin desprès.

  • PAS 2

    Abocar-hi l'arròs, remenar per a integrar-ho tot i abocar-hi el vi. Quan l'arròs hagi absorvit el vi, afegir-hi 2 cullerots de Caldo de Pollo Gallina Blanca calent i deixar que l'arròs segueixi bullint a foc lent. Anar-hi afegint cullerots de caldo a mesura que els vagi absorvint.

  • PAS 3

    Remenar de tant en tant fins que l'arròs estigui tendre, cremos i brillant. Salpebrar. Afegir-hi la resta de mantega, barrejar-la amb l'arròs i deixar-lo en repòs 3 o 4 minuts al forn pre-escalfat i apagat. Servir aromatitzat amb ciboulet picat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online