Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
100% natural, sabor casero
-
Com fer RISOTTO AMB BOLETS
-
PAS 1
Saltar els xampinyons tallats petits i nets en una mica d'oli. Afegir-hi la resta de verdures. Abocar-hi el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca(**) en Trozos, l'arròs i ofegar-ho tot bé. Condimentar-ho amb el safrà. Abocar-hi el vi i deixar-lo evaporar.
-
PAS 2
Afegir-hi el Caldo de Verduras Gallina Blanca(**) calent a poc a poc i sense deixar de remenar. Esperar que absorveixi tot el caldo abans d'abocar-ne més.
-
PAS 3
Després d'uns 25 minunts, l'arròs ha d'estar tendre. Llavors, apartar-lo del foc i afegir-hi el parmesà ratllat. Servir de seguida.