RISOTTO AMB BOLETS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Caldo Casero de Verduras 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer RISOTTO AMB BOLETS

  • PAS 1

    Saltar els xampinyons tallats petits i nets en una mica d'oli. Afegir-hi la resta de verdures. Abocar-hi el Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca(**) en Trozos, l'arròs i ofegar-ho tot bé. Condimentar-ho amb el safrà. Abocar-hi el vi i deixar-lo evaporar.

  • PAS 2

    Afegir-hi el Caldo de Verduras Gallina Blanca(**) calent a poc a poc i sense deixar de remenar. Esperar que absorveixi tot el caldo abans d'abocar-ne més.

  • PAS 3

    Després d'uns 25 minunts, l'arròs ha d'estar tendre. Llavors, apartar-lo del foc i afegir-hi el parmesà ratllat. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online