RISOTTO DE BOLETS I FOIE THERMOMIX

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer RISOTTO DE BOLETS I FOIE THERMOMIX

  • PAS 1

    Posar l'oli, la ceba i l'all al vas i picar-los durant 10 segons a velocitat 4. Fent-ho així, amb l'oli des del principi, no caldrà obrir la màquina per a baixar les restes de les parets cap al fons, ja que el propi oli farà que rellisquin avall. Ofegar-ho durant 10 minuts a 100ºC i velocitat 1.

  • PAS 2

    Afegir-hi ara l'arròs, els bolets, el mi-cuit i el Caldo de Pollo Gallina Blanca. Els bolets poden ser congelats. Venen en bosses de 400 gr però com que porten molta aigua se'n poden comprar 2, es descongelen al microones i s'escorren bé els bolets abans d'afegir-los al vas. El mi-cuit es talla a dauets.

  • PAS 3

    Programar 18 minuts a 100º, velocitat cullera i gir a l'esquerra. Llavors comprovar el punt de cocció de l'arròs. Si només li falta un punt, sense programar temperatura posar-lo 2 minuts més a velocitat cullera i gir a l'esquerra. Amb la pròpia escalfor s'acabarà de fer i no es passarà.

  • PAS 4

    Posar l'arròs en una safata i escampar-hi per sobre el parmesà ratllat. El formatge es pot ratllat al moment amb la Thermomix. Cal fer-ho abans de començar el plat, amb el vas net i sec. S'aboca el tros de formatge al plat i se li dónen 2 o 3 cops de Turbo per a llavors ratllar-lo uns 10 segons a velocitat 5. Reservar-lo i afegir-lo al final de la recepta. Queda un arròs boníssim amb el que sempre queden ganes de repetir!

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online