RODÓ DE CONILL FARCIT

  • > 60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer RODÓ DE CONILL FARCIT

  • PAS 1

    Estendre el conill a sobre de la superfície de treball i retirar la carn de les potes per a fer un rectangle. Netejar els xampinyons amb un drap humit i tallar-los a làmines. Saltar-les en una paella amb 2 cullerades d'oli.

  • PAS 2

    Deixar la molla de pa en remull amb la llet. Picar el pernil dolç junt amb la carn de les potes del conill i traslladar-lo a un bol. Afegir-hi la molla de pa escorreguda, el parmesà ratllat, l'ou i un pessic de sal i pebre. Barrejar-ho tot bé fins obtenir una massa homogènia.

  • PAS 3

    Col.locar la preparació anterior a sobre del conill obert i posar-hi al centre els xampinyons i els pistatxos. Enrotllar la carn, lligar-la amb fil de cuina i posar-la en una safata refractària amb les branquetes de llorer. Regar-la amb l'oli sobrant, el vi i el Caldo de Carn Gallina Blanca i salpebrar. Tapar el recipient i coure al forn, pre-escalfat 180ºC durant 1 hora aproximadament.

  • PAS 4

    Quan estigui cuit, deixar reposar el rodó i parell d'hores perquè quedi més compacte. Eliminar el fil de cuina, tallar el rotllo a rodanxes i servir-lo regat amb la seva salsa de cocció.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online