ROTLLETS DE NADAL

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ROTLLETS DE NADAL

  • PAS 1

    Tallar per la meitat les vieires. pelar les gambes. Rentar, assecar i tallar a tires el lluç. Pelar i picar els alls. Picar l'anet molt finament.

  • PAS 2

    Escalfar a foc mig en una paella amb mantega i daurar els alls. Afegir-hi les vieires, les gambes, el lluç, condimentar amb un pessic d'AVECREM i saltejar 5 minuts. Regar amb la nata, el vi, afegir-hi l'anet i deixar reduir durant 3-4 minuts. Reservar calent.

  • PAS 3

    En una superfície llisa estendre les "tortitas", farcir amb la preparació de marisc i enrotllar.

  • PAS 4

    Si es desitja es poden servir els rotllets sobre un llit d'enciam.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online