CANELONS DE NADAL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CANELONS DE NADAL

  • PAS 1

    Fondre en una cassola la mantega i ofegar-hi la ceba. Afegir-hi la carn picada i ofegar. Afegir-hi el Caldo de Pollastre Gallina Blanca i deixar coure fins que s'evapori. Afegir-hi el paté fins que quedi com una pasta. Fora del foc, afegir-hi els ous batuts i el fornatge parmesà, l'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal i alguna herba aromàtica si es desitja.

  • PAS 2

    Farcir els canelons El Pavo, que abans s'hauran cuit o remullat.

  • PAS 3

    Posar els canelons en una safata de forn, cobrir-los amb la salsa beixamel, preparar amb el litre de llet seguint les instruccions del sobre; escampar-hi per sobre amb el formatge parmesà, unes boletes de mantega i gratinar-los.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online