TRONC DE NADAL

  • 40-60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer TRONC DE NADAL

  • PAS 1

    Per al pa de pessic batre els rovells i el sucre fins que espesseixi. PAssar pel sedàs juntes la farina, el llevat, el cacao i els rovells. Muntar les clares i afegir a la massa. Fornejar en una placa de forn forrada amb paper i engrassada. Posar al forn a 180ºC fins que enrosseixi lleugerament.

  • PAS 2

    Per la crema: batre els 4 rovells i 150 gr de sucre en un bol al bany Maria fins que facin escuma. Retirar i deixar reposar uns minuts. Batre la mantega i afegir mica en mica els rovells sense deixar de batre. Reposar 30 minuts. Abocar el pa de pessic a sobre d'un drap lleugerament empolsinat amb cacao. Estendre la crema i enrotllar. Polir els extrems.

  • PAS 3

    Per a cobrir el tronc: porteu a ebullició la nata, la mantega i la xocolata. Remenar un minut i deixar reposar fins que es refredi.

  • PAS 4

    Cobrir el tronc, fer vetes amb una forquilla i empolsinar una mica amb sucre glas. Servir en una safata decorat amb fulles d'heura.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online