Ingredients
Com fer TRONC DE NADAL
-
PAS 1
Per al pa de pessic batre els rovells i el sucre fins que espesseixi. PAssar pel sedàs juntes la farina, el llevat, el cacao i els rovells. Muntar les clares i afegir a la massa. Fornejar en una placa de forn forrada amb paper i engrassada. Posar al forn a 180ºC fins que enrosseixi lleugerament.
-
PAS 2
Per la crema: batre els 4 rovells i 150 gr de sucre en un bol al bany Maria fins que facin escuma. Retirar i deixar reposar uns minuts. Batre la mantega i afegir mica en mica els rovells sense deixar de batre. Reposar 30 minuts. Abocar el pa de pessic a sobre d'un drap lleugerament empolsinat amb cacao. Estendre la crema i enrotllar. Polir els extrems.
-
PAS 3
Per a cobrir el tronc: porteu a ebullició la nata, la mantega i la xocolata. Remenar un minut i deixar reposar fins que es refredi.
-
PAS 4
Cobrir el tronc, fer vetes amb una forquilla i empolsinar una mica amb sucre glas. Servir en una safata decorat amb fulles d'heura.