Tronc de Nadal

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Tronc de Nadal

  • PAS 1

    Muntar els ous sencers amb el sucre fins que doblin el volum. Incorporar la farina a través d'un colador i barrejar amb cura. Abocar la massa en una safata de forn folrada amb paper de forn, engreixat i enfarinat. Enfornar a 180 º C. durant 8-10 minuts. Desmotlleu sobre un drap de cuina llis, lleugerament enfarinat, desenganxar el braç de gitano del paper del forn i enrotllar. Deixar refredar per omplir.

  • PAS 2

    Omplir amb la melmelada de castanyes i tornar a enrotllar. Cobrir amb la xocolata fondant, prèviament desfet al microones amb la nata i la mantega. Amb l'ajuda d'una forquilla donar-li l'aparença de tronc, empolseu amb sucre glacé i decorar un motius nadalencs.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online