COMPOTA DE NADAL

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer COMPOTA DE NADAL

  • PAS 1

    Pelar les pomes, les peres i el codony. Tallar a làmines d'un gruix mig. En un pot posar el vi, el sucre, la pela de taronja, les espècies i l'aigua. Fer-ho bullir. Reduir la temperatura i coure 8 minuts els orellons. Afegir-hi les prunes i les panses. Coure vuit minuts més.

  • PAS 2

    Afegir-hi la fruita fresca i deixar coure fins que s'estovi una mica. Retirar el pot. Colar i reduir una tercera part el líquid de cocció. Deixar refredar i regar la fruita amb el xarop. Deixar macerar 4 hores.

  • PAS 3

    Per a servir, muntar la nata, posar-ne una part al fons d'un bol o copa i posar-hi a sobre la compota de Nadal. Si es serveix en una sola safata, la nata es serveix apart.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online