COMPOTA DE NADAL

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer COMPOTA DE NADAL

  • PAS 1

    Pelar les pomes, les peres i el codony. Tallar a làmines d'un gruix mig. En un pot posar el vi, el sucre, la pela de taronja, les espècies i l'aigua. Fer-ho bullir. Reduir la temperatura i coure 8 minuts els orellons. Afegir-hi les prunes i les panses. Coure vuit minuts més.

  • PAS 2

    Afegir-hi la fruita fresca i deixar coure fins que s'estovi una mica. Retirar el pot. Colar i reduir una tercera part el líquid de cocció. Deixar refredar i regar la fruita amb el xarop. Deixar macerar 4 hores.

  • PAS 3

    Per a servir, muntar la nata, posar-ne una part al fons d'un bol o copa i posar-hi a sobre la compota de Nadal. Si es serveix en una sola safata, la nata es serveix apart.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online