PA DE NADAL

  • > 60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer PA DE NADAL

  • PAS 1

    Barrejar la llet, la mantega, el sucre, la ratlladura i el llevat i deixar reposar 10 minuts. Posar farina i la sal en un bol. Abocar-hi els ous i la barreja de llevat. Amassar durant 10 minuts aproximadament fins obtenir una massa llisa i elàstica. Tapar i deixar reposar 30 minuts.

  • PAS 2

    Tornar a amassar i fer una bola. Posar en un bol, cubrir amb un drap humit i deixar 12 hores a la nevera. Per al farciment barrejar tots el fruits secs i la poma. Muntar la clara a punt de neu i afegir-la als fruits sec.

  • PAS 3

    Estendre la massa amb un corró en forma de rectangle. Passar-hi un pinzell amb mantega i estendre el farciment. Enrotllas epls extrems més llargs i cap al centre. Pintar amb ou i coure al forn a 180ºC durant 40 minuts. Deixar refredar completament.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online