ROTLLETS DE TRUITA

  • 20-40
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer ROTLLETS DE TRUITA

  • PAS 1

    Pelar la ceba tendra, picar-la i sofregir-la en una paella amb una cullerada d'oli durant 4 minuts. Afegir-hi els pèsols i una pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal, un cullerot d'aigua i continuar la cocció durant 10 minuts més. Després, triturar-ho tot fins obtenir una crema homogènia.

  • PAS 2

    Pelar la ceba tendra, picar-la i sofregir-la en una paella amb una cullerada d'oli durant 4 minuts. Afegir-hi els pèsols i una pastilla d' Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal, un cullerot d'aigua i continuar la cocció durant 10 minuts més. Després, triturar-ho tot fins obtenir una crema homogènia.

  • PAS 3

    Trencar els ous en un bol, batre'ls junt amb el parmesà i un pessic de sal i coure una truita fina en una paella amb la resta d'oli. Posar la gelatina en un bol sec amb 500 cc d'aigua freda. Separar una tasseta i afegir-la a la gelatina. Bullir la resta d'aigua en un pot i abocar-la al recipient de la gelatina junt amb el suc de llimona. Remenar fins que estigui dissolta de tot i deixar refredar a temperatura ambient.

  • PAS 4

    Afegir el pernil a daus a la crema de pesols i posar-la per sobre de la truita. Enrotllar-la, tallar-la a rodanxes de 2 cm de gruix i posar-les a sobre una reixeta. Quan la gelatina comenci a tenir la consistència de l'oli, abocar-la per sobre els rotllets i posar-los a la nevera durant 2-3 hores perquè la truita es solidifiqui abans de servir-la.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online