Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
Com fer SARSUELA DE PEIX
-
PAS 1
Coure els musclos fins que s'obrin. Reservar el caldo. Treure la pell i les espines del rap i el lluç, tallar el peix a trossos regulars i el calamar a rodanxes. Fregir les gambes i els escamarlans, retirar-los i reservar-los. Afegir-hi el calamar i coure 5 minuts. Afegir-hi el pot de Tomate Frito Gallina Blanca i cuinar 5 minuts més. Afegir-hi els peixos, les gambes, els escamarlans, els musclos, el calamar el caldo de coure els musclos, el safrà, el llorer, una mica de sal i el pebre i el vi blanc. Deixar-lo evaporar. Abocar-hi el bric de Base para Cocinar de Pescado de Gallina Blanca i deixar coure uns 15 minuts. Servir calent i decorat amb julivert picat i unes patates cuites al vapor.
-
PAS 2
Coure els musclos fins que s'obrin i reservar el caldo.
-
PAS 3
Picar la ceba i l'all pelat i sofregir 10 minuts en una cassola amb oli.
-
PAS 4
Fregir els llagostins, retirar i reservar. Afegir el calamar i coure 5 minuts.
-
PAS 5
Incorporar els peixos, els llagostins, els musclos, el calamar, el caldo obtingut al coure els musclos, el llorer, una mica de sal, el pebre i el vi blanc i deixar evaporar.
-
PAS 6
Abocar el brick de Caldo de Pescado Gallina Blanca i coure uns 15 minuts.