SARSUELA DE PEIX

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

  • Tomate Frito

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer SARSUELA DE PEIX

  • PAS 1

    Coure els musclos fins que s'obrin. Reservar el caldo. Treure la pell i les espines del rap i el lluç, tallar el peix a trossos regulars i el calamar a rodanxes. Fregir les gambes i els escamarlans, retirar-los i reservar-los. Afegir-hi el calamar i coure 5 minuts. Afegir-hi el pot de Tomate Frito Gallina Blanca i cuinar 5 minuts més. Afegir-hi els peixos, les gambes, els escamarlans, els musclos, el calamar el caldo de coure els musclos, el safrà, el llorer, una mica de sal i el pebre i el vi blanc. Deixar-lo evaporar. Abocar-hi el bric de Base para Cocinar de Pescado de Gallina Blanca i deixar coure uns 15 minuts. Servir calent i decorat amb julivert picat i unes patates cuites al vapor.

  • PAS 2

    Coure els musclos fins que s'obrin i reservar el caldo.

  • PAS 3

    Picar la ceba i l'all pelat i sofregir 10 minuts en una cassola amb oli.

  • PAS 4

    Fregir els llagostins, retirar i reservar. Afegir el calamar i coure 5 minuts.

  • PAS 5

    Incorporar els peixos, els llagostins, els musclos, el calamar, el caldo obtingut al coure els musclos, el llorer, una mica de sal, el pebre i el vi blanc i deixar evaporar.

  • PAS 6

    Abocar el brick de Caldo de Pescado Gallina Blanca i coure uns 15 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online