Ingredients
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
Com fer SARSUELA DE PEIX
-
PAS 1
Coure els musclos uns minuts, fins que s'obrin. Reservar el brou que queda, d'una banda, i d'altra banda la carn dels musclos. Netejar de pell i espines el rap i el lluç, o demanar al peixater que ho faci. Tallar el peix a trossos i el calamar a rodes.
-
PAS 2
Picar la ceba i l'all pelat i sofregir 10 minuts. Afegir el llorer, i deixar coure 5 minuts, agregar el Tomate Frito Gallina Blanca i cuinar 5 minuts més.
-
PAS 3
Afegir els peixos, els llagostins, els musclos, el calamar, el de brou de coure els musclos, el safrà, el vi blanc, el Caldo de Pescado Gallina Blanca i una mica de sal i el pebre, coure 10-15 minuts. Servir calent decorat amb julivert picat i unes patates cuites al vapor.