SARSUELA DE PEIX

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer SARSUELA DE PEIX

  • PAS 1

    Coure els musclos uns minuts, fins que s'obrin. Reservar el brou que queda, d'una banda, i d'altra banda la carn dels musclos. Netejar de pell i espines el rap i el lluç, o demanar al peixater que ho faci. Tallar el peix a trossos i el calamar a rodes.

  • PAS 2

    Picar la ceba i l'all pelat i sofregir 10 minuts. Afegir el llorer, i deixar coure 5 minuts, agregar el Tomate Frito Gallina Blanca i cuinar 5 minuts més.

  • PAS 3

    Afegir els peixos, els llagostins, els musclos, el calamar, el de brou de coure els musclos, el safrà, el vi blanc, el Caldo de Pescado Gallina Blanca i una mica de sal i el pebre, coure 10-15 minuts. Servir calent decorat amb julivert picat i unes patates cuites al vapor.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online